CZY PROBLEMY W ZWIĄZKU MOŻNA ROZWIĄZAĆ?

Nie ma takiego problemu w związku, którego nie dałoby się rozwiązać!

Dlaczego? Bo problem, to nic innego jak pytanie, na które jeszcze nie znasz odpowiedzi.

Zazwyczaj wydaje się nam, że pewnych problemów nie da się rozwiązać, że nie ma wyjścia i trzeba się męczyć, czekając na cud. To nie prawda. Wystarczy spojrzeć na niego z innego punktu widzenia i z innej perspektywy.

Nie ważne jak duży wydaje Ci się Twój problem, jedno jest pewne. Istnieje rozwiązanie! Być może jeszcze go nie widzisz, ale to nie oznacza, że go nie ma. Jest i czeka, aż odważysz się go poszukać.

Dlaczego do tej pory nie znalazłeś/aś rozwiązania? Bo patrzyłeś/aś z tego samego punktu widzenia, co problem, który widzisz. Gdy spojrzysz na to z boku, automatycznie zobaczysz rozwiązanie.

JAKIE PROBLEMY POMOGĘ CI ROZWIĄZAĆ?

Oto tylko niektóre tematy, z którymi do mnie piszecie:

• partner mnie nie kocha,
  • nie wiem, czy kocham mojego partnera,
  • partner mnie zdradza i nie wiem co z tym zrobić,
  • zdradzam partnera i źle się z tym czuję,
  • zazdrość partnera mnie przytłacza,
  • nie potrafię poradzić sobie z moją zazdrością,
  • boje się, że partner mnie zostawi,
  • męczę się w tym związku i nie wiem co dalej,
  • chciałbym/chciałabym naprawić związek, ale nie wiem jak,
  • jak sprawić, by bardziej mu/jej zależało? jak ją/go rozkochać?
  • były się wtrąca i nie wiem co z tym zrobić,
  • nie wiem jak zadowolić partnera/partnerkę w łóżku,
  • nie wiem jak rozbudzić jego/jej fantazje,
  • jak sprawić, by otworzył/a się przede mną (także w łóżku),
  • jak rozmawiać o swoich fantazjach łóżkowych

i wiele wiele innych.

Przez ubiegłe 7 lat napotkałem już chyba każdy możliwy problem, jaki może występować w związku. Od zdrad poprzez zazdrość, każdy rodzaj strachu, problemy z rodziną, dziećmi, byłymi, brakiem zainteresowania, seksem i na wypaleniu kończąc.

Bez względu jak beznadziejna wydaje Ci się Twoja sytuacja, poradzimy sobie z nią!

SKĄD PEWNOŚĆ, ŻE JESTEM W STANIE CI POMÓC?

Relacje damsko-męskie to moja największa pasja. Zgłębiam je od 10 lat, a pomagam innym od 7. Prowadzę konsultacje mailowe, na skype oraz na żywo. Organizuję seminaria, wykłady, obozy letnie i sylwestrowe. Prowadzę także typowe kursy uwodzenia dla kobiet, jak i mężczyzn. Takich szkoleń robię 50 rocznie (w każdy weekend).

Pomagam kobietom i mężczyznom w każdym wieku. Począwszy od najmłodszych dziewcząt i chłopców, chcących poderwać kogoś z klasy, poprzez ludzi w młodym i średnim wieku chcących naprawić swoje relacje, a kończąc na parach w zaawansowanym wieku (+50), których małżeństwa ‚nie działają’ lub chcą sobie ułożyć życie na nowo.

Pamiętaj, że nigdy nie jest za wcześnie, ani za późno!

JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁA NASZA WSPÓŁPRACA?

Dzięki doświadczeniu, które zebrałem, pomagając setkom osób, pomogę Ci spojrzeć na swój problem z zupełnie innej perspektywy. Wyjaśnię Ci krok po kroku co zrobić, by go rozwiązać i jak się od niego uwolnić. Zdziwisz się, jak szybko się z nim uporamy!

JAK ZACZĄĆ?

Opisz swój problem i wyślij go na maila kontakt@toksycznyzwiazek.pl

Odpiszę Ci ZA DARMO i wskażę jak sobie z nim poradzić. Przy większości problemów już ten jeden mail wystarczy. Jeżeli sprawa okaże się bardziej złożona, wówczas wytyczymy plan działania.

Jedno może być pewne: jesteś we właściwym miejscu, by zacząć na nowo!

Pozdrawiam!
Kamil